Rommelmarkt Rommelmarkt
Rommelmarkt 1974-2022
Op 14 mei hopen we weer onze Voorjaars-Rommelmarkt te mogen organiseren. Zonder hulp van gemeenteleden kunnen we dit niet realiseren en vragen daarom dus om een paar uurtjes van uw tijd in week 19.

We  zoeken mensen die willen helpen om de vrachtwagen te laden op woensdagmorgen 11 mei 9.00 uur. Donderdagavond 12 mei iemand die mee kan helpen om de marktkramenkar op te halen en de bandenwagens uit de opslag naar het kerkplein te brengen. Op vrijdag 13 mei worden de kramen opgebouwd en dat doen we vanaf 8 uur op het kerkplein. Hoe meer helpende handen, hoe sneller de kramen gereed kunnen staan. Na 9 uur wordt de vrachtwagen uitgeladen en richten we de kramen in. Ook hier geldt vele handen maken het werk licht. Wie iets wil bakken voor een hapje bij koffie en thee dan willen we daar graag gebruik van maken.  Natuurlijk zijn er ook op zaterdag 14 mei veel mensen nodig. Om 6 uur iemand voor het aansluiten van elektra voor de Pannenkoeken. In de kramen, de keuken, lotenverkopers 12 plusser’s, bij het Rad, bij het opruimen om 13 uur 6 of meer mensen en de maandag na de rommelmarkt zes mensen die helpen om in Westmaas de overtollige spullen weg te brengen. De vrijwilligers die eerder hebben meegedaan hebben al een persoonlijk bericht ontvangen. Nog nooit mee gedaan en wel zin om dat eens een keer uit te proberen? DOEN!                                                          

Aanmelden graag via elfjesnel@gmail.com of telefonisch 078 676 41 69

Op 27 mei is een ophaalochtend voor goede en schone spullen die een volgende ronde mee kunnen in de kringloop. Belt u tot 26 mei om uw spullen aan te melden dhr. A.van der Linden 676 7188 of dhr. L. Goud 676 1430 Grote meubelen kunnen we niet aannemen.

D.E. zegels sparen we nog om de punten in te wisselen voor prijzen. Gelukkig is de vergunning om het Rad van Avontuur te draaien al binnen dus dat zal weer ‘als vanouds’ zijn rondjes draaien. Wie iets wil sponsoren kan contact opnemen met ons.

Cranberrycompote of cranberrysaus en jammen, zolang de voorraad strekt kunt u een potje ophalen aan de Hoeksedijk 59. We posten foto’s van een aantal rommelmarktspullen op https://www.facebook.com/marktmaasdam/ ziet u iets dat u kunt gebruiken, dan zien we graag uw reactie! Informatie vindt u ook op https://maasdam.protestantsekerk.net
Cobi Vermeulen, Rook de Vlaming en Elly Snel

 
terug