Overige Activiteiten Overige Activiteiten
Hier vindt u meer informatie over de overige activiteiten die onze gemeente binden.
Voor de actuele agenda, klik hier
 
Rommelmarkt Rommelmarkt
We zoeken één, nog liever, twee mensen die onze Rommelmomenten willen meehelpen organiseren, iets voor jou? We geven je graag meer informatie. (Contactadres: elfjesnel@gmail.com of onderstaande leden)                                                                             Rook de Vlaming, Cobi Vermeulen en Elly Snel
lees meer »
 
Boekenbus

Foto: Joke Moelker Boekenbus.
Boekenbus
Boekenbus “Stap in de wereld van boeken” is een vast bezoekpunt op de eerste zaterdag van de maand voor velen uit ons dorp en omgeving. Er komen maandelijks gemiddeld 50 bezoekers. 

Download hier de lijst met nieuwe en bijzondere boeken (update17-01-2023)
lees meer »
 
Loop van Maasdam Loop van Maasdam
Jaarlijks organiseert de kerk een loop in Maasdam. Het doel van de loop is mensen bij elkaar brengen en in het beste geval een mooie donatie voor een goed doel.    
lees meer »
 
Barbecue Barbecue
Een jaarlijkse traditie voor onze gemeenteleden is een heerlijke BBQ in de pastorietuin. Jong en oud ontmoeten elkaar, praten bij en genieten van het eten in een ontspannen zomerse sfeer.
 
Open Monumentendag Open Monumentendag
Tijdens de landelijke Open Monumentendag is ook onze kerk doorgaans geopend. Vaak combineren wij het met een rommelmarkt op het kerkplein en een expositie in de kerk zodat er veel te beleven is.