Overige Activiteiten Overige Activiteiten
Hier vindt u meer informatie over de overige activiteiten die onze gemeente binden.
Voor de actuele agenda, klik hier
 
Rommelmarkt Rommelmarkt
Ophaalochtend spullen Rommelmarkt
Voor de Voorjaars-Rommelmarkt op 13 mei zoekt de Rommelmarkt Commissie goede bruikbare spullen voor de verkoop. Ophaalochtend 28 april, belt u hiervoor a.u.b. vóór 27 april met dhr. A. v.d. Linden tel. 676 7188 of dhr. L. Goud tel. 676 1430. Spullen kunnen we goed gebruiken als het heel, compleet en schoon is. We kunnen geen grote meubelen aannemen. Wel kleingoed als spiegel, kapstok, kastje, ed. lampen, huishoudelijke apparatuur, koelkast, speelgoed, tuinspullen, huishoudtextiel, babyspullen, kleding, schoeisel, potten, pannen, serviesgoed, vazen etc. Graag alles schoon, compleet en heel a.u.b verpakt in een doos. Hartelijk dank als u aan ons wilt denken bij het opruimen van uw spullen.                                                                                                                                                         
lees meer »
 
Boekenbus

Foto: Joke Moelker Boekenbus.
Boekenbus
Boekenbus “Stap in de wereld van boeken” is een vast bezoekpunt op de eerste zaterdag van de maand voor velen uit ons dorp en omgeving. Er komen maandelijks gemiddeld 50 bezoekers. 

Download hier de lijst met nieuwe en bijzondere boeken (update01-06-2023)
lees meer »
 
Loop van Maasdam Loop van Maasdam
Jaarlijks organiseert de kerk een loop in Maasdam. Het doel van de loop is mensen bij elkaar brengen en in het beste geval een mooie donatie voor een goed doel.    
lees meer »
 
Barbecue Barbecue
Een jaarlijkse traditie voor onze gemeenteleden is een heerlijke BBQ in de pastorietuin. Jong en oud ontmoeten elkaar, praten bij en genieten van het eten in een ontspannen zomerse sfeer.
 
Open Monumentendag Open Monumentendag
Tijdens de landelijke Open Monumentendag is ook onze kerk doorgaans geopend. Vaak combineren wij het met een rommelmarkt op het kerkplein en een expositie in de kerk zodat er veel te beleven is.