De Kerk van Maasdam heet u welkom

Komt u voor het eerst een kijkje nemen op de site van onze Hervormde Gemeente Maasdam? U kunt hier lezen over wat en hoe wij geloven. Behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact op of kom eens langs.

Vier met ons mee!

Beleef onze diensten mee, waar u ook bent
Vier met ons mee!
Dit kan uiteraard live, maar ook achteraf.
Beluister en bekijk hier onze kerkdiensten

Zondag 15 mei 2022, 10.00 uur, ds. M.H. van de Graaf Zondag 15 mei 2022, 10.00 uur, ds. M.H. van de Graaf
Zondag 22 mei 2022, 11.00 uur, dhr. Rob Favier, Openluchtdienst in Puttershoek

Donderdag 26 mei 2022, 9.30 uur, ds. M.H. van de Graaf, gezamenlijke dienst in de gereformeerde kerk te Puttershoek

Zondag 22 mei vieren we om 11.00 uur een gezamenlijke Openluchtdienst met hervormd Puttershoek en gereformeerd Puttershoek/Maasdam op het kerkplein van de hervormde kerk in Puttershoek. Thema van de dienst is ‘Durven Dromen’. Voorganger is dhr. Rob Favier, de ‘zingende dominee’. Medewerking wordt verleend door band All4One. We hopen dat heel veel Maasdammers deze dienst mee zullen vieren. En ook dat we dan met z’n allen de tijd hebben voor de ontmoeting na de dienst: een high tea/coffee! Het zou fijn zijn als iedereen daarvoor een baksel mee kan nemen, al dan niet zelf gemaakt. In de kerk van Maasdam is deze zondag geen dienst. Indien u niet in staat bent de Openluchtdienst bij te wonen, kunt u hopelijk via kerkdienstgemist.nl een dienst van een andere gemeente meevieren.

lees meer ยป

Jeugdlied van de maand Jeugdlied van de maand
Elke maand een nieuw lied ter inspiratie van jeugdouderling Fenny: "Voor mei, vanwege Pasen en Bevrijdingsdag maar ook vanwege alles wat nu nog niet volkomen is, heb ik gekozen voor het lied 'Zoals het was' van Christian Verwoerd, samen gezongen met Erika de With."

Actie diaconie: Paasgroet voor gedetineerden

Ook dit jaar organiseert de diaconie de actie 'Paasgroet voor gedetineerden'.
U kunt vanaf 13 februari gratis kaarten ophalen in het ontmoetingscentrum na de kerkdiensten. U krijgt hierbij ook adressen waar deze naar verstuurd kunnen worden. Deze kaarten kunt u thuis schrijven en met een postzegel op de post doen. De gedetineerden die de kaarten ontvangen waarderen dit zeer, zijn ervaren dat ze niet vergeten worden. Doet u ook mee?

Bekijk de pagina van de diaconie voor meer acties

Weekbrief Weekbrief
Binnen onze gemeente houden we elkaar op de hoogte via de digitale weekbrief.
Om deze te ontvangen kunt u als lid van onze gemeente een email sturen naar contactkerkmaasdam2@gmail.com
Zodra u zich aangemeld heeft, ontvangt u wekelijks (op zaterdag) onze weekbrief met liturgie.
Kopijberichten voor deze weekbrief kunnen tot uiterlijk vrijdagavond ingeleverd worden via  bovenstaand e-mail adres.

Contact Contact
In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn er bij de teksten op onze website niet altijd contactgegevens vermeld. U kunt contact opnemen met de scriba voor al uw vragen of opmerkingen.