De Kerk van Maasdam heet u welkom

De Kerk van Maasdam heet u welkom
Komt u voor het eerst een kijkje nemen op de site van onze Hervormde Gemeente Maasdam? U kunt hier lezen over wat en hoe wij geloven. Behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact op of kom eens langs.
 
Vier met ons mee!

Beleef onze diensten mee, waar u ook bent
Vier met ons mee!
Dit kan uiteraard live, maar ook achteraf.
Beluister en bekijk hier onze kerkdiensten
 
Zondag 26 maart 2023, 10.00 uur, ds. M.H. van de Graaf Zondag 26 maart 2023, 10.00 uur, ds. M.H. van de Graaf
  • 11.00 uur, prop. J.W. Sterrenburg, HG Puttershoek, Connecteddienst
  • Zondag 26 maart is de 5e zondag in de veertigdagentijd. Om 11.00 uur is er een Connecteddienst in de hervormde kerk te Puttershoek. Thema van de dienst is: ‘Beloofd is beloofd’. All4One begeleidt de dienst. In Puttershoek is kindernevendienst en daar is ook Maasdamse leiding bij. Na de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten.
    Een reguliere dienst is er in Maasdam om 10.00 uur. Daar is geen kindernevendienst. Na de dienst staan koffie en thee klaar in het Ontmoetingscentrum.
     
lees meer »
 
40 dagentijd 2023

40 dagentijd 2023
‘Uit liefde voor jou’ is het thema van de veertigdagentijdkalender van de Protestantse Kerk. Woorden die laten zien dat je voor iemand van betekenis wilt zijn. Dat het je echt om die ander te doen is. Jezus heeft ons laten zien hoe je dat kunt doen. Hij gaf zijn tijd, zijn aandacht en zelfs zijn leven uit liefde voor mensen. Een plek die ons daaraan herinnert is de Tafel van de Heer, waar we worden opgeroepen om te delen van wat we ontvangen. Zo inspireert Jezus ons tot op de dag van vandaag. In de Veertigdagentijd geven we zijn liefde door: aan mensen dichtbij en ver weg.
lees meer »
 
Jeugdlied van de maand Jeugdlied van de maand
Elke maand een nieuw lied ter inspiratie van jeugdouderling Fenny: "Deze maand heb ik gekozen voor een lied dat past bij de 40-dagen tijd: Daar aan het kruis. De tekst van dit lied is geschreven door Marcel Zimmer en op muziek gezet en gezongen door Reni en Elisa Krijgsman. Dit duo geeft 1 april een concert in Strijen met als thema The Passion."

 
 
Weekbrief Weekbrief
Binnen onze gemeente houden we elkaar op de hoogte via de digitale weekbrief.
Om deze te ontvangen kunt u als lid van onze gemeente een email sturen naar contactkerkmaasdam2@gmail.com
Zodra u zich aangemeld heeft, ontvangt u wekelijks (op zaterdag) onze weekbrief met liturgie.
Kopijberichten voor deze weekbrief kunnen tot uiterlijk vrijdagavond ingeleverd worden via  bovenstaand e-mail adres.
 
Contact Contact
In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn er bij de teksten op onze website niet altijd contactgegevens vermeld. U kunt contact opnemen met de scriba voor al uw vragen of opmerkingen.