Zondag 5 februari 2023, 10.00 uur, ds. M.H. van de Graaf, viering Heilig Avondmaal Zondag 5 februari 2023, 10.00 uur, ds. M.H. van de Graaf, viering Heilig Avondmaal
De bloemen vanuit de dienst van afgelopen zondag gingen naar mw. Janny Vree.

Zondag 5 februari vieren we het Heilig Avondmaal. De kinderen horen in de nevendienst hoe God zijn naam vertelt aan Mozes a.h.v. Exodus 3: 1-15.

Overlijden. Op donderdag 26 januari is dhr. Jacob Gerrit de Penning overleden in de leeftijd van 93 jaar. Op woensdag 1 februari wordt hij in besloten kring begraven, voorafgegaan door een ook besloten dankdienst voor zijn leven. Wij wensen zijn vrouw en hun gezin de kracht en troost van de Heer toe.

Meeleven met elkaar. Mw. Annie Schäfer- Bijl hoopt vrijdag thuis te komen uit het zorghotel.

Boekenbus 'Stap in de wereld van boeken!' staat op zaterdag 4 februari 2023 weer op het kerkplein aan de Raadhuisstraat 37 in Maasdam. De Boekenbus is geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Stap gerust eens binnen om een kijkje te nemen. In het naastliggende Ontmoetingscentrum is op hetzelfde moment uitverkoop van boeken. Alle uitverkoopboeken mogen weg voor 0,50 Euro en kinderboeken voor 0,25 Euro. Misschien ligt net dat ene boek dat je zoekt hier op je te wachten. De opbrengst van de verkochte boeken komt ten goede aan de kerk van Maasdam.

Themabijeenkomst over Voltooid leven. Op dinsdagavond 7 februari is de tweede van vier bijeenkomsten over medisch-ethische dilemma’s. Deze keer is voltooid leven het gespreksonderwerp. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats in het Ontmoetingscentrum. Inloop voor koffie en thee vanaf 19.50 uur. Van harte welkom! Graag aanmelden bij ds. Marianna als je aanwezig wilt zijn.

Tenslotte een hartelijke groet, ds. Marianna van de Graaf
 
terug