Rommelmarkt Rommelmarkt
‘GEROMMEL IN MAASDAM’ 1974-2023
De kleding die over was van de Kerstmarkt is naar “Met hart en handen” gebracht. Vooral de warme jassen en dikke truien waren daar zeer welkom! Fijn dat er een bestemming voor is gevonden.
Ophaalochtend spullen Rommelmarkt
Voor de Voorjaars-Rommelmarkt op 13 mei zoekt de Rommelmarkt Commissie goede bruikbare spullen voor de verkoop. Ophaalochtend 28 april, belt u hiervoor a.u.b. vóór 27 april met dhr. A. v.d. Linden tel. 676 7188 of dhr. L. Goud tel. 676 1430. Spullen kunnen we goed gebruiken als het heel, compleet en schoon is. We kunnen geen grote meubelen aannemen. Wel kleingoed als spiegel, kapstok, kastje, ed. lampen, huishoudelijke apparatuur, koelkast, speelgoed, tuinspullen, huishoudtextiel, babyspullen, kleding, schoeisel, potten, pannen, serviesgoed, vazen etc. Graag alles schoon, compleet en heel a.u.b verpakt in een doos. Hartelijk dank als u aan ons wilt denken bij het opruimen van uw spullen.                                                                                                                                                         
Er zijn heel veel nieuwe puzzels, zo van de fabriek,  mocht iemand een puzzel nodig hebben, vraag erom. 
Natuurlijk sparen we nog steeds de punten van D.E. Fijn als u meedoet!

Aanvulling van de Rommelmarkt Commissie is van harte welkom en van groot belang! Volgend jaar hopen we 50 jaar te mogen rommelen in Maasdam! Is het iets voor jou om mee te denken hoe we dat vorm kunnen geven? Wil je je in te zetten voor dit energie leverende stukje praktisch kerkenwerk? Sociaal kan het je veel geven door in contact te komen met anderen en daarvan gezelligheid te ervaren. Voor de kerk brengen we financieel jaarlijks een behoorlijk bedrag bij elkaar. Enthousiast? Informatie geven we je graag! Contact via elfjesnel@gmail.com
Info:https://maasdam.protestantsekerk.net & https://www.facebook.com/marktmaasdam
                                                                                                                                                          Data Rommelmomenten in 2023: Najaar 9 september 9-13 uur, Winter 11 november 9-12 uur en Kerst 15 december 14-17 uur.                                               
 
terug